VÆKST: Kristne Praksisser logo image

Cost

• Standard
    Free

"Som jeg ser det er vaner gode når de hjælper os til at nå vores mål"
Torben Wiese - Ekspert i vanebrydning.

Mennesker uden vaner findes ikke. Vi har alle en lang række vaner, som vi gør hver dag. De skaber tryghed og hjælper os med at spare energi, fordi vi ikke hele tiden skal beslutte os for hvad vi skal.
Men vaner kan også forme os og være med til at gøre os til dem, vi ønsker at være... eller måske ikke vil være.

På det første kursus hos VÆKST sætter vi derfor fokus på Kristne praksisser, eller vaner om man vil. Det er 6 enkle redskaber. der kan implementeres i hverdagen og som kan være med til at hjælpe dig til at udleve den kristne tro på en autentisk måde.

Det er vaner, som er inspireret af Jesu liv samt erfaringer hentet fra kristne i de 2000 år, der er gået før vores tid.

Målgruppe:
Dig, som er ny i troen og ønsker konkrete redskaber i livet som kristen.
Dig, som har været troende i længere tid, men savner redskaber til at følge efter Jesus i dagligdagen.
Dig, som ikke er afgjort troende, men er nysgerrig på, hvad kristendom er for noget.

Økonomi og forudsætninger
Kurset er gratis og åbent for alle.
Det er muligt at deltage, selvom man ikke kan alle dage. Tilmelding til hele kurset er dog stadig nødvendigt.

Tid:
Mandag 19.00-21.00 (Inklusiv pause undervejs)
23/9 til 4/11 (6 gange, ferie i uge 42).

Sted: Banevolden 46, 2500 Valby

Form:
Der veksles imellem oplæg, dialog i plenum og grupper, samt afprøvning af de redskaber, der præsenteres.

Program for de enkelte dage:

23/9 - Lektion 1: Kristne praksisser – hvorfor og hvordan. Lektion 2: Åbenhed og taksigelse som kristne praksisser
Underviser: Carsten Fog Hansen

30/9 – Fadervor som model for bøn
- Underviser: Bent Bjerring Nielsen

7/10 - Lektion 1: Lectio Divina. Lektion 2: Jesusbønnen
- Underviser Kenneth Kühm

21/10 – Bibelen – hvordan kan vi egentligt bruge den?
- Underviser Bent Bjerring Nielsen

28/10 Lektion 1: Arbejde. Lektion 2: Tilgivelse
Underviser: Carsten Fog Hansen

4/11 Lektion 1: Medvandring. Lektion 2: Den åndelige samtale.
Underviser: Kenneth Kühn

Om underviserne:
Bent Bjerring Nielsen
Præst i Amagerbro Frikirke i mere end 20 år og bred undervisningserfaring fra bl.a. 3K uddannelsen, SALT (Skandinavisk Akademi for Lederskab og teologi), samt Kolding Internationale Højskole

Carsten Fog Hansen.
Præst i Københavns Frikirke og underviser på SOSU-uddannelsen på Diakonissestiftelsen. Bred undervisningserfaring og forfatter til foreløbigt 3 bøger.

Kenneth Kühn
Area Director for ELAM Ministries, Europe.
Tidligere præst i Netværkskirken Metropol.
Yderst kompetent og teologisk velfunderet underviser, med bred erfaring i brug af kristne praksisser.

Ved spørgsmål eller lignende, kontakt Carsten Fog Hansen carsten79@gmail.com eller 26 83 35 11

Arrangør: VÆKST. VÆKST er en skole under KBH Frikirke, der en del af Apostolsk Kirke Danmark

Privatlivspolitik:
Jeg bekræfter ved tilmelding, at KBH Frikirke må opbevare og
behandle nævnte personoplysninger til de formål og under de forudsætninger, der er beskrevet i kirkens privatlivspolitik.